Slot Maschine, eine kurze Erklärung

Slotmaschine

Druckgluck Slot Maschine

Een slotmaschine is een van oudsher een gokkast. De slot spiele zijn in veel verschillende soorten, maten en vormen beschikbaar en daarom een erg leuke bezigheid.

De verschillende soorten slot maschine

De 3 reel gokkast is de klassieke gokkast die iedereen wel kent. Hij staat in je locale frietkraam of Chinees. Iedereen heeft wel eens een gokje gewaagd op een van deze kasten. De meest voorkomende 3 reel gokkast is dan toch wel de fruitmachine.

Met de opkomst van het online spelen op online spielautomaten werd het al snel duidelijk dat de Sky de limit is met het spelen van deze slots. Vrij snel werd de 4 reel slot maschine geintroduceerd en dit betekende dan ook dat er meer winlijnen waren en de kans om te winnen in theorie groter werd.

Tot slot hebben we nog de 5 reel slot spelletjes waar er 5 wielen tegelijk spinnen en op basis van de door u geselecteerde winlijnen wint of verliest u het spel. Bij de 5 reel slots zijn er de meeste winlijnen en de grootste kans dat u iets wint.

casinovergleicher.de

Winlijnen in een slot maschine

De winlijnen in een  slot maschine zijn vrij eenvoudig uit te leggen. Het zijn de lijnen die u op voorhand selecteert alvorens u het spel laat draaien. Mocht u een geldige combinatie op een van uw winlijnen hebben dat zorgt dit er natuurlijk voor dat u het spel wint en ern a u uitbetaald wordt. Hoe meer lijnen u selecteert, des te groter uw inzet en tegelijkertijd ook de kans dat u daarwerkelijk iets kunt winnen.

Slot Maschine Bonus Games

Zoals in elk modern spelletje zitten er in de slot spiele ook bonus games. In veel gevallen uit dit zich door gratis of extra spins ook wel de zogeheten free spins. Een ander veelvoorkomende bonus game is de verdubbelaar waarbij uw winst over die ronde verdubbelt wordt. Het is per slot maschine verschillend hoe u de bonus ronde unlocked. Wij raden u dan ook aan om eerst de spel uitleg te lezen voordat u begint met spelen.